“Een mooie website is niet alles”

Wij zijn Host Helden gestart omdat alleen een mooie website niet meer voldoende is. Naast Host Helden hebben wij het bedrijf Aikly webdesign. Waarmee unieke WordPress websites worden gerealiseert voor klanten. Bij Aikly hebben wij veel ervaring opgedaan met klanten en de hosting die ze hadden.

Vaak kwamen wij erachter dat het beter kan. Betere service maar ook een snellere website. Wij zijn gaan kijken naar wat de beste oplossing is. Hierdoor zijn wij gekomen op Host Helden waarmee wij managed WordPress hosting aanbieden om de klant volledig te ontzorgen. Zo kan de klant doen waar hij goed in is ondernemen.

Managed WordPress Hosting
Managed WordPress Hosting

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk

Omdat wij persoonlijk contact zo belangrijk vinden kiezen wij ervoor om maar een beperkt aantal klanten te kunnen voorzien van een zorgeloze online ervaring. Wij kiezen hiervoor om er zeker van te kunnen zijn dat jij het persoonlijke contact krijgt wat je verdient. Hieronder kan je zien of we op dit moment plaats hebben voor nog een klant.

*Wanneer het maximum aantal is bereikt kan je alsnog contact opnemen met ons. Wij zullen het dan laten weten wanneer er weer een plek beschikbaar is.

  • Maximum aantal klanten 72% 72%

Wat andere zeggen

Website snelheid

Kijken hoe snel jou website is op onze server?

Bij het aanvragen van de free trial zullen wij jou website dupliceren en een kopie op onze server zetten. Hier kunnen wij nieuwe metingen doen en deze vergelijken met je huidige hosting partij.